Je distributor?

Bashkohuni një tregu ku shumë blerës nga e gjithë Shqipëria janë në kërkim të produkteve tuaja

Kosto të ulëta

Rrisni shitjet si dhe reklamoni produktet tuaja me Necto me kosto të ulëta. Kurseni kohë dhe para duke u lidhur me blerës nga e gjithë Shqipëria.

E lehtë për tu përdorur

Produktet tuaja mund të shtohen dhe modifikohen lehtë nga ana juaj në lidhje me disponueshmërinë, oferta e promocione si dhe më shumë.

Shërbim klienti

Ekipi i Necto është në dispozicionin tuaj. Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar për çfarëdo lloj problemi ose vështirësie që mund të hasni.

Si funskionon?

Si të fillosh shitjen online me 4 hapa

1

Regjistrohu dhe listo produktet e tua

 • Plotësoni formën e regjistrimit dhe brenda 24 orëve ekipi i Necto do të verifikojë aplikimin tuaj. Pasi të jeni verifikuar, ju do të mund të krijoni dyqanin tuaj online duke listuar produktet tuaja me informacionin përkates.
2

Merrni porosi dhe shisni produktin tuaj

 • Ju do të mund të merrni porosi dhe të shisni produktin tuaj menjëhere pasi të jeni regjistruar dhe të keni listuar produktet tuaja. Përfitoni analizë për produktet tuaja.
3

Paketoni dhe dërgoni porosinë

 • Merrni porosinë e klientit nëpërmjet Necto dhe filloni të paketoni e dërgoni produktin.
4

Merrni pagesat dhe rrisni biznesin tuaj

 • Vendosni ju mënyrën e transaksionit të parave. Necto lejon që ju dhe klientët tuaj të zgjidhni mënyrën e pagesës ashtu si ju përshtatet më shumë juve. Rrisni fitimet me Necto!

Tarifat më të mira për të filluar

E përballueshme, transparente dhe e sigurt

Paguani vetëm tarifën e abonimit. Asnjë tarifë komisioni nuk do të mbahet nga Necto. Rrisni fitimet tuaja me ne!
0%
Komision

Ja çfarë përfitoni kundrejt pagesës tuaj:

 • Një komunitet lokal me shumë shitës dhe blerës
 • Shumë produkte, çmime të ndryshme, oferta në kohë reale
 • Siguri dhe suport që ju të mund të rrisni fitimet tuaja

Të gjitha pagesat e abonimeve mund ti kryeni në numrin e llogarisë tonë në BKT ose Raiffeisen Bank, në çdo pikë EasyPay ose pranë zyrave tonave. Nëse keni më shumë pyetje rreth menyrës së pagesave, ju lutem na kontaktoni!

Shikoni disa vlerësime për Necto

Përse Necto?

Necto për distributorët:

 • Reduktimi i kostove financiare dhe kohës për kerkimin e një klienti të ri
 • Qasja në të dhëna të sakta të klientëve duke minimizuar gabimet dhe përjashtimet
 • Mënyrë efiçente për të reklamuar të gjithë produktet tuaja
 • Mënyrë efiçente për të konkuruar në treg
 • Strukturë transaksioni personal
 • Analizë për produktet tuaja

Necto për blerësit:

 • Lidhja dhe njohja me të gjithë distributorët në treg
 • Njohja e të gjithë produkteve dhe cmimet e tyre
 • Bashkëpunimi me distributorët në benefit të biznesit
 • Reduktimi i kostove të një produkti ose shërbimi
 • Qasja në kohë reale të ofertave
 • Strukturë transaksioni personal

Keni akoma pyetje? Na kontakto

Koha për të rritur fitimet tuaja

Kategoritë