Mirëserdhët në Necto

Ne lidhim qindra biznese me njëri tjetrin në tërë Shqipërinë, duke i krijuar mundësi të gjithëve të rrisin fitimet e tyre.

Necto ështe platforma e parë B2B E-Commerce në Shqipëri e cila lidh bizneset duke krijuar tregun e parë online vetëm për bizneset. Një platformë e cila bashkon distributorët nga të gjithë industritë me bizneset e tjera. Ne sjellim një model të ri biznesi në Shqipëri. Ne vendosim teknologjinë në shërbim të klientëve tanë. Misioni ynë është të ndihmojmë çdo biznes në Shqipëri duke i dhënë mundësi efektive për konkurim në treg. Ekipi i Necto është i përgatitur dhe i gatshëm t’ju ndihmojë për çfarëdo lloj pyetje dhe nevoje që ju do të keni. Shitja dhe blerja e produkteve nuk ka qenë asnjëherë më e lehtë se sot. Harrojini telefonatat dhe e-mail me partnerët tuaj të biznesit. Dixhitalizoni biznesin tuaj me Necto dhe rrisni fitimet tuaja!

10K

Produkte në shitje

100

Shitës aktivë

1K

Blerës aktivë

50

Oferta në ditë

Kategoritë