Menaxher/e Shitjesh B2B

Ne po kërkojmë për një Menaxher/e Shitjesh B2B. Një mundësi mjaft e mirë për një individ të motivuar, që kërkon të luaj një rol kryesor në një kompani startup si Necto.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

• Gjeneron telefonata të vazhdueshme për të zhvilluar takime me klientët potencial

• Përmbush takime të vazhdueshme me klientë të rinj dhe bën follow-up deri në mbylljen e kontratave

• Menaxhon dhe mirëmban portofolin e klientëve ekzistues dhe të rinj

Kualifikimet:

• Aftësi shumë të mira komunikuese dhe negociuese

• Eksperiencë të mëparshme në shitje B2B (jo më pak se 2 vjet)

• Njohuri të mira të gjuhës angleze

• Leje drejtimi të automjetit , kategoria B

Çfarë ofrojmë ne:

• Mundësi për të pasur një rol kyç në një kompani startup

• Fleksibilitet me oraret e punës

• Pagë bazë + bonuse në bazë të performancës

Dërgoni CV në: hr@necto.al

Kategoritë